Victoria Penthouse

With an abundance of space and natural light, this penthouse apartment features a strong, simple use of limited materials and restrained colour. The apartment layout was designed in collaboration with Italian architect Claudio Silvestrin. The calming neutral pallet balances the expansive surfaces. The interior soft furnishings, by Jolson, explore a subtle shift of tonal colour, texture and materials with blown glass, leather, linen, and hand-loomed rugs. The sweeping curve of the floor plan emphasises the bay and city views.

This was the first of two residential projects with this client.

 

 Jean-Luc Laloux Photography

If you are interested in receiving occasional information
and updates from Jolson please join our mailing list.

By choosing 'submit' you accept the terms of our privacy policy

Subscribing you now