St Kilda Penthouse

The large, open floor plan is encased by an L-shaped gallery which frames dramatic views of the bay and city, allowing the private areas to unfold as you enter. The apartment has been layered with a rich pallet of materials, furniture, objects and artwork to create a play of natural light and texture, tone and shadow. Together the natural stone lining the expansive floors and walls, and the polished plastered surfaces, maximise the reflections off the sky and water. Made of smashed crockery, the custom-designed Porca Miseria contemporary chandelier by Ingo Maurer creates a dramatic entrance and sense of arrival.

This project was the first of three undertaken with this client.

 

Jean-Luc Laloux Photography

If you are interested in receiving occasional information
and updates from Jolson please join our mailing list.

By choosing 'submit' you accept the terms of our privacy policy

Subscribing you now