Davis Avenue

Davis Avenue was conceived as a holistic approach to apartment living, where the sculptural qualities of the architecture transition seamlessly from exterior form to interior detail.

The building's form is generated from a careful interplay of volumes, articulated to maximise privacy whilst maintaining a strong connection with the natural environment and tree top canopies that characterise the street.

Woven stainless steel mesh screen veils the facade to filter natural light and shade.

The interiors rely on a limited pallet of materials which have been meticulously detailed.

The development by Orchard Piper consists of 10 apartments over 3 levels, with car park basement.

If you are interested in receiving occasional information
and updates from Jolson please join our mailing list.

By choosing 'submit' you accept the terms of our privacy policy

Subscribing you now