Atrium

Our clients wanted to breathe life into their existing period home with a contemporary edge that blurred the threshold between old and new.

The interior was redesigned to create contemporary open spaces that seamlessly engage with new outdoor terraces and a significant established garden. The linings of the home were replaced with a carefully considered pallet of materials and finishes.

A complex series of outdoor terraces transformed a previously unusable sloped garden to maximise connection with the swimming pool, tennis court and interior living spaces.

The building's character was maintained by meticulous attention to detail.

Atrium was the second of two projects for this client.

 

Jean-Luc Laloux Photography

If you are interested in receiving occasional information
and updates from Jolson please join our mailing list.

By choosing 'submit' you accept the terms of our privacy policy

Subscribing you now